Prvi dan je za nami in lahko rečem, da smo vsi navdušeni. Po jutranji vožnji iz Ljubljane smo ob 8.30 prispeli v zimsko pravljico v Hochrindl. Pričakalo nas je nebo brez oblačka, hotel na smučišču in prijazno osebje. Pozitivno so nas presenetile tudi že pripravljene sobe in tako ni bilo potrebno čakati do kosila. Tako smo se hitro razporedili po sobah in pripravili na smučanje. V smučanju pa so prav vsi učenci uživali, boljša skupina je raziskala smučišče in ugotovila, da so proge res raznolike in lepe. Druga skupina pa je že v prvem dnevu osvojila osnove smučanja, saj je tudi teren za to idealen. Prav vsi zelo pohvaljeni.

Po kosilu smo naredili nekaj šolskega dela in ob 14h hitro nazaj na smuči. Popoldan smo imeli pouk geografije in nemščine, po večerji pa turnir v namiznem tenisu. Učenci so bili blizu presenečenja, a učitelji se niso dali:)

Glede na ure odhoda iz Ljubljane pa je bilo po sobah hitro zelo mirno in vsi se že zelo veselimo današnjega dne, sonce se še svita izza gora (zadnja slika).

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)